Ongeacht je geslacht, ongeacht je geaardheid, ongeacht je seksuele voorkeur, ongeacht je fetisj en ongeacht je fantasieën: Sextravaganza is het feest voor…JOU!!

Sextravaganza is een mega spannend allround seksfeest waar je als stel, single man, vrouw of T-girl al je fantasieën kan laten uitkomen.

Sextravaganza is een actief feest voor doeners: voor vrouwen die wel van een mannetje meer houden, voor mannen die een actieve avond op prijs stellen, voor T-girls en liefhebbers, maar ook voor ervaren en beginnende BDSM-ers, kinksters en fetisjists. Kortom: voor ieder wat wils. Slechts nieuwsgierig? Ook dan ben je welkom!

Vaak hangen we een extra thema aan een Sextravaganza party, zoals ‘gemaskerd’, ‘fetish’, ‘Proud to be fout’ etc. Dit brengt geen verplichtingen met zich mee maar geeft enkel een extra stimulans om je eens leuk en/of lekker gek uit te dossen.

De party begint om 21.00 uur, duurt tot 3.00 uur en wordt gegeven in een luxe club in Den Haag met o.a. een groot binnenzwembad waarbij ook gespeeld mag worden, niets is te gek tijdens Sextravaganza!

Verder: verschillende mooie kamers met bed en bad of jacuzzi, een dungeon met darkroom, labyrinth en gloryholes, Gang Bang room, een `Couples Only Room` en een volledig ingerichte BDSM zolder. En….Meester Ron is beschikbaar voor al je BDSM georiënteerde vragen en wensen.

Entree
Stellen / vrouwen & T-girls: € 15,- p.p.*
Single mannen : € 55,- p.p.*
* ihgv reservering, zonder reservering is de entree € 5,- pp hoger

Bij de entree is inbegrepen: luxe hapjes en snacks, gebruik van alle faciliteiten in de club, gebruik van een handdoek, condooms én …. veel spannend plezier. Ook de drankjes zijn scherp geprijsd (slechts € 3,- per drankje, ook voor buitenlands gedistilleerd!!).

Dresscode: `sexy`. Dit mag je zelf invullen: dus lingerie is goed, voor de heren slip/boxer eventueel met shirt, maar een full fetish outfit is ook prima (lak, leer, rubber, latex, burlesk, uniform, gothic, age/animal-play-outfit, etc.). Naakt mag ook.

HOE KAN IK RESERVEREN?
Klik HIER. De party is ook zonder reservering toegankelijk, de entree is dan wel € 5,- p.p. hoger dan met reservering.

LOKATIE
Sextravaganza wordt georganiseerd in club Paradise aan de Thomsonlaan 107 te Den Haag.

Paradise is voorzien van vele playrooms waarvan de meeste met bad of jacuzzi zijn uitgerust.
Daarnaast beschikt de club over een groot binnenzwembad, een leuke bar met dansvloer, separate rookruimte en lockers om je spullen op te bergen. Speciaal voor de T-meisjes zijn er opmaaktafels met spiegels in de grote kleedruimte. Ruime lockers zijn ook beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
Paradise is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer. In de directe omgeving is voldoende parkeerruimte aanwezig. Tot 24:00 uur bedragen de parkeerkosten € 1,70 per uur.